Veel gestelde vragen???

Hoe verzorg ik mijn droogbloemen boeket?

Een droogboeket houd er niet van om in de volle zon te staan. Ook vocht houden ze niet zo van. Zet het boeket dus liever ook niet in de keuken. Daarbij moet je oppassen dat je niet te vaak tegen je bloemen aanstoot, dan kunnen ze uitvallen. 

Mijn droogbloemen zijn stoffig geworden, wat doe ik nu?

Als de droogbloemen stoffig zijn geworden, helpt het om er zachtjes tegen te blazen of met een föhn op de laagste koude stand.

Hoelang gaat mijn droogbloemen boeket mee?

Van het droogbloemen boeket kun je ongeveer 6 maanden genieten!

Overleven mijn droogbloemen de verzending?

Het kan altijd gebeuren dat er tijdens de verzending wat droogbloemetjes sneuvelen. Helemaal voorkomen lukt bijna niet. Wij streven ernaar ze zorgvuldig te verpakken.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Je kunt je bestelling binnen 1 tot 5 werkdagen verwachten nadat je besteld hebt. Mits wij de bestelde producten op voorraad hebben. Wij houden je natuurlijk op de hoogte als de bestelling vertraging heeft opgelopen. Let op: door drukte bij PostNL kan het langer duren dan normaal, dus zorg dat je op tijd besteld! 

Ik wil mijn bestelling retour sturen, kan dat?

Uiteraard mag je het pakket terugsturen, mits het nog in de verpakking zit. Dit omdat wij anders het boeket niet kunnen hergebruiken. Voor retour sturen verwijzen wij naar: https://www.louiseflores.nl/verzend-en-retourbeleid/